Посетете Свиленград онлайн

Пълен справочник на Хотели, Ресторанти и Казина в Свиленград

През септември отваря врати нова туристическа агенция в Свиленград – Бурдипта Тур

Туристическата агенция ще се насочи основно към развитието на туризмът в регионът на Свиленград.

Идеята е да се покачи бройката на туристите за старият Моста или още така нареченият Мостафапашалийският мост, Крепостта в село Мезек, Тракийската гробница в село Мезек, турската баня в Свиленград, историческият музей в Свиленград, скалната църква в село Маточина, скалната църква в село Михалич, крепостта Букелон и други малко позабравени културно-исторически забележителности в регионът на Свиленград.

Вече е започнало изграждането на сайт , който ще бъде на 7 езика и ще бъде последно поколение на CMS системата Open Cart, с много функционалности и улеснения за потребителя – burdiptatour.com .

Собствениците на фирмата са Георги Топалов и Никола Минков.

Георги Топалов притежава един от най-луксозните хотели в регионът – хотел Понтос, както и ресторант Понтос – който се утвърди като един от най-предпочитаните в регионът.

Никола Минков пък е уеб дизайнер и СЕО оптимизатор на google, yandex, baidu, yahoo и други. Сайтът за уеб дизайн и СЕО е valantin4u . За по-малко от 6 месеца работа в регионът на Свиленград има над 10 завършени проекта за изработка на сайтове.

 

share

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.