Посетете Свиленград онлайн

Пълен справочник на Хотели, Ресторанти и Казина в Свиленград

Назначиха зам.-началник на митницата и шеф на МП Капитан Андрееево

Две възлови назначения направи ръководството на Агенция „Митници“ в свиленградското териториално управление в самото начало на 2014 г. От 2 януари за зам.-началник на тукашната митница е назначен Валери Стайков, държавен инспектор с около 13-годишен стаж в системата. Той е поставен до провеждането на конкурс на мястото, овакантено от Светла Шошкова, която подаде оставка през май 2012 г. Досега ведомството имаше само един заместник – Георги Костадинов, който в момента изпълнява временно и длъжността началник на митницата. За този пост е обявен конкурс.

Хасковлията Стайков работеше в наркоотдела като държавен инспектор. В началото на миналата година бе удостоен със сертификат за заслуга на Световната митническа организация. Документът бе подписан лично от генералния директор Кунио Микурия и му бе връчен по случай професионалния празник на митниците – 26 януари.

За началник на Митнически пункт „Капитан Андреево“ временно е определен инспектор Красимир Костадинов, с около 15 години стаж в митницата. Досегашната шефка Александрина Христова-Петрова, командирована тук през август от Митница Аерогара – София, се връща на старото си работно място.

share

Вашият коментар