Посетете Свиленград онлайн

Пълен справочник на Хотели, Ресторанти и Казина в Свиленград

Романтична идея за Св. Валентин

На всеки от нас му се е случвало да забрави да купи подарък или просто да няма средства да вземе нещо за половинката си ! Сега ще Ви дам една идея от която можете да се възползвате стига да Ви допадне и да успеете да я реализирате със желание .

1.Инвентар – нужни са ни 3 неща и около 1 час подготовка .

-Първо един лист , който ако нямаме време да купим някои по специален , гланциран или с нещо по така за празника , просто да извадим една А4 и да го ползваме 🙂

-Най обикновен молив , тук препоръчвам молив , защото все пак моливът стои според мен по подходящо на листа , за този празник .

-Едно цвете , независимо какво е . Според бюджета Ви е по-добре да е роза , но все пак Вие си знаете кое най-много ще допадне на половинката Ви .

2.План на действие ! Тук идва и нотката на гениалността с наличните средства за минус 2лв 🙂 , защото може би имате лист , молив и някой съсед е засял цветя около Вас  🙂

Правите си 10 бележки като всяка от тях да има някакво послание към Вашата любов . Сега аз препоръчвам да е нещо което е лично между Вас , а не някое изтъркано клише , защото по-добро от оригиналът няма . Сега може да си помогнете малко с Бай Гошо / Google / , но по-добре да сме си ние . След като надпишете всяка една от тях , оставяте малко място отдолу на бележката за да напишете къде ще намери половинката Ви следващата бележка . Като забравих да спомена , че бележките ще се крият . Така любовта на животът Ви като намери първата , ще намери и втората и т.н.т. Като за първата бележка можете да и пуснете един смс с отбелязването и на Google Maps 🙂 хаха или просто с местоположението на писъмцето . Сега тук можете да импровизирате много с локациите на посланията Ви , защото ако започнете от някое обществено място , през което сте сигурни , че половинката Ви ще мине от там и че никои няма да намери бележката неволно , ще бъде по-вълнуващо . След първата можете да привлечете обекта към дома Ви и да разположите всяка една бележка в най-отдалечените краища на домът Ви . Така ще се окаже , че бележка номер 2 и номер 6 са били на една ръка разстояние една от друга , но след бележка номер две жена/мъжа ви е трябвало да слиза до мазето , след това на тавана и т.н.т. Тук ако имате все пак някакъв бюджет можете с всяка бележка да слагате по едно цвете или някой малък подарък .

Идва и финалната бележка номер 10 която ще има най-силното послание и ще има упътване да намери Вас , защото Вие през цялото време ще се криете . След като половинката Ви намери е време да и подарите цветето или ако имате възможност нещо по-специално . От тук на сетне сте Вие …………. но ефекта ще е доста добър , защото не винаги скъпите подаръци са най-важни , понякога и това трогва най-студените сърца .

Успех приятели , дано да съм бил полезен 🙂

 

share

Вашият коментар