Посетете Свиленград онлайн

Пълен справочник на Хотели, Ресторанти и Казина в Свиленград

Къща за гости в село Мезек – Я елате, пиленца, при батко

Ходили ли сте в село Мезек? А знаете ли, че там може да намерите няколко исторически забележителности, които ще ви оставят без дъх.

1

Ако ви се иска да избягате от шума в града, тягостната обстановка и напрегнатото ежедневие, то тогава избора е ясен! На всеки от нас му се е случвало да бъде толкова напрегнат, че да иска да зареже всичко и всички, за да може да се освободи от напрежението. В Мезек може да посетите – Тракийска куполна гробница в могилата Малтепе, Тракийска куполна гробница при вр. Шейновец, Калето, Връх Шейновец, Шато Катаржина естейт, язовира на Милко или просто да се разходите до Гърция или Турция.

IMG_2199

Ако сте изправени пред трудния избор, коя къща за гости в село Мезек да изберете, ние ще ви улесним. Избора не е толкова труден, защото самия Милко Калайджиев притежава къща за гости в уникален родопски стил. Какво по-хубаво от това на самата врата да те посрещне Милко Калайджиев! Да, това е истина, защото всички познават сърдечния изпълнител. Къщата му разполага със всичко необходимо за един комфортен престои. Модерно обзавеждане, просторни стаи, самостоятелен санитарен възел, сауна, фитнес и като добавим уникалното местоположение на вилата, точно в предела на балкана, то тогава избора е ясен. Цените са доста приемливи, но не това е определящо при избора на къща или хотел, защото комфорта, качественото обслужване и приятната обстановка не се купуват! Много е готино, нали? Много е готино да кажеш на приятелите си, че си спал в спалнята на Милко, защото това не се случва всеки ден! Разбира се не в буквалния смисъл, но все пак си е така, образно казано.

Milko_Kalaidjiev

За това ако все още не сме ви убедили, кой е правилния избор за къща или хотел в село Мезек, може да разгледате къщата на Милко – http://kalaydjievhouse.com/ и да прецените дали това, което четете отговаря на истината.

share

Вашият коментар