Посетете Свиленград онлайн

Пълен справочник на Хотели, Ресторанти и Казина в Свиленград

Незабравимо кътче за вашия пълноценен отдих

Ако търсите приятно и спокойно място с прекрасна природа и чист въздух, където да прекарате един незабравим и приятен отпуск с любимите хора, заповядайте в Къща за гости – Тони. Тя е подходяща както за семеен отдих или романтична ваканция, така и за бизнес пътувания.

Намира се в с. Мезек на тихо и живописно място в подножието на югоизточните Родопи на 13км.разтояние от Свиленград. Районът на селото предлага отлични разнообразни възможности за туризъм. Там се намират историко – археологическите обекти Римска крепост и Тракийска могила, които са от национално значение. Като добавим към този факт и красивата природа, мястото е предпочитана дестинация за българи и чужденци.
Освен всички удобни и съвременни условия за пренощуване в къщата за гости се предлагат услуги като интернет, ТВ, опция за ползване на дворното пространство, както и опцията наем на барбекю, детска площадка и басейн. Къщата за гости разполага с капацитет от 7 стаи с места за общо 15 души със самостоятелен санитарен възел и е оборудвана с централно отопление.

Къща за гости в Мезек Тони организира вечер на местното вино, която е изцяло в духа на местните традиции, която включва опцията за дегустация на вина от местните производители. А за тези от вас, които са любители на хубавите вина се предлага посещение на „Катаржина Естейт“. Там гостите на къщата имат прекрасната възможност за дегустация на висококачествени сортове вина.

Предлагат се условия за организирането на тийм билдинг събития за малки бизнес колективи до 15 човека. Къщата за гости също така често организира екскурзии до историческо – археологически забележителности и посещение на „Катаржина Естейт“.

Къщата за гости предлага на гостите си също басейн и детска площадка. Предоставят се велосипеди под наем.

Къща за гости Тони Ви гарантира приятни емоции и незабравими преживявания със семейството или колегите. Престоят в къща за гости Тони ще Ви дари с пълноценна почивка и пълен релакс.

share

Вашият коментар