Посетете Свиленград онлайн

Пълен справочник на Хотели, Ресторанти и Казина в Свиленград

Свиленград – община с богата история и много исторически забележителности

Община Свиленград разполага с много исторически забележителности . Това е факт , който не много хора знаят , защото липсва информация за тези обекти . Интересното е , че публикуваните материали в мрежата , не са коректни , голяма част са крадени .

Свиленград на първо място е град в България , който граничи с Гърция и Турция , което е основен фактор за една приятна туристическа обиколка .

Можете да се насладите на великолепната природа на Сакар планина – за планинарите , над 200 водоема – за рибарите и над 30 исторически забележителности – за туристите .

zabelejitelnosti svilengrad

Инфраструктурата на града е на по-добро ниво дори и от големите ни градове . Градът е в разцвета си , строят се площадки за деца , спортни съоръжения , асфалтира се целият град и се прави улично озеленяване .

Свиленград е успял с течение на годините да развие местният бизнес , като хотелиерство , хазартен бизнес , ресторантьорският бизнес и дори и дребният бизнес , който търгува основно с гърци и турци .

Единственият недоразвит и с най-голям потенциал за регионът бизнес е туризмът . Идеята на екипът на info4trakya.com е да обогати мрежата с коректна информация , снимков материал и точни данни за регионът .

Нашата мисия е да сме полезни на обществото !

share