Посетете Свиленград онлайн

Пълен справочник на Хотели, Ресторанти и Казина в Свиленград

Футболни прогнози и букмейкърски ревюта от Betenemy

Залаганията и в частност онлайн залаганията, са една от най-широко разпорстранените любителски дейности по света. Доста хора и в България залагат онлайн. Разбира се, залаганията трябва да са за удоволствие и с мярка, без да се прекалява, понеже в някои случаи последиците могат да бъдат доста неприятни. Но какво предлагат различните букмейкъри, какви са техните особености и кой от тях да изберем? Този отговор ни дава сайта за букмейкърски ревюта и прогнози betenemy.com.

 

Каква е целта на Betenemy

 

На някои може да им се струва лесно да изберат букмейкър, където да залагат, само защото някой познат залага при същия, но истината е, че различните букмейкърски къщи имат много различни характеристики, които си струва да знаете. Именно в този момент на помощ идва специализираният сайт https://betenemy.com/. Целта на този уебсайт е да запознае потребителите си с най-големите букмейкърски къщи на българския пазар. В категория Букмейкъри на сайта може да откриете експертни ревюта за букмейкърските компании на Efbet, Bet365, Betfair, Sportingbet, Национална лотария и Pinnacle. Всяко едно ревю представя особеностите на самия букмейкър, описани в отделни точки. Засегнати са точки, като предложенията за залози от различните букмейкъри, различните опции, които предлагат, но освен това се споменава и за така важните методи на разплащане, особености на бонусите и друга полезна информация. Също така, екипа на betenemy представя и своята оценка за букмейкъра, след всяко ревю. Склонни сме да вярваме, че оценката е наистина точна, понеже екипа на betenemy е извървял пътя на незнаещия, справил се е с грешките и след това, за радост на доста хора, решил да сподели опита си. Ревютата в сайта на betenemy са актуални и със сигуност биха помогнали на всеки начинаещ в онлайн залаганията да избере точния за него букмейкър, при който да започне да залага. Освен тези ревюта, в сайта на betenemy може да намерите и раздел Бонуси, чиято цел е да запознае читателя с различните бонус оферти, които компаниите предлагат и какви ползи и негативи могат да ви донесат те. Специално внимание е обърнато и на мобилните услуги, които предоставят някои букмейкъри, както и за опцията кеш аут, която представлява прекратяване на залог от ваша страна. Засегнати са мобилните версии на букмейкърите Bet365, Efbet, Sportingbet и Betfair, като отново за всеки един от тях има специално ревю. За същити четири букмейкъра са представени ревюта на опцията кеш аут, която предлага всеки един от тях и какви особености има, така че тези две категории също не са за пренебрегване. В сайта можем да намерим и още категории, като една от тях е предназначена за Новините около света на букмейкърите и онлайн залаганията, а друг раздел от менюто е създаден, за да покаже възможните начини за контакти с екипа на betenemy. Точно в раздел Контакти се намират и връзките към акаунтите на сайта в социалните мрежи, където може да се следи за нови статии и информация около уебсайта.

 

Разделът с още полезна информация от Betenemy

 

Нарочно сме оставили този раздел в отделна точка, понеже е доста интересен и заслужава специално внимание. Това е именно раздел Полезно, където посетителите на betenemy.com могат да намерят много важна информация. Първо, подраздел Ръководство представя много важни теми, свързани със залаганията. Запознаването с темите от този раздел ще направи всеки един любител на онлайн залаганията много по-запознат и със сигурност много по-подготвен за залозите. Различните теми може да видите на страницата. Освен това ръководство, има разработени различни Стратегии за залагане, които са поместени в едноименната категория. Те отново представляват доста полезни статии, които могат да запознаят дори най-опитните в залозите с нови техники за успех, които всеки трябва да изпробва, за да разбере дали това е неговата стратегия по пътя към печалбите. Също така, има и раздел, който предлага на посетителите на сайта да видят резултатите на живо на играещи се към дадения момент мачове или на такива, които вече са завършили. Като цяло, категорията Полезно е доста богата и е запълнена с наистина полезни материали, които могат да ви превърнат в един по-добър играч в залозите.

 

Раздел за прогнози

 

Да, екипът на betenemy има и раздел, където се предлагат прогнози за големите европейски мачове. По предварително проверена информация, можем да съобщим, че към края на месец Август, екипът на сайта ще започне с пускането на прогнози от всеки кръг на най-големите първенства в Европа. Това са Висшата лига на Англия, испанската Примера Дивисион, италианската Сериа А, германската Бундеслига и френската Лига 1. Освен топ 5 на първенствата в Европа, посетителите на сайта ще могат да намерят и прогнози за мачовете от Шампионска лига и Лига Европа, така че арсеналът от обосновани прогнози, който предстои да бъде представян в страниците на betenemy изглежда доста добре подготвен. Някои от вас, които може би познават вече сайта, са наясно че екипът на betenemy е предлагал прогнози за Евро 2016 и Копа Америка 2016, които вече приключиха. Но все пак, клубните първенства едва сега ще започват, така че всеки един, който желае да се възползва от познанията на betenemy ще има възможността да го направи по време на целия сезон. Раздел Прогнози от betenemy дава един страхотен шанс на всеки потребител на сайта да се запознае с мнението и пронозата на експертния екип на betenemy за големите европейски мачове. Освен това, всички прогнози са напълно безплатни и ще бъдат публикувани на Фейсбук страницата на сайта, както е било с мачовете от Евро 2016 и Копа Америка 2016. Услугата е наистина добра, така че нека се надяваме в най-скоро време betenemy да публикува първите си прогнози, за да могат потребителите на сайта да попият от опита на екипа, стоящ зад сайта betenemy.com.

 

Новите неща в Betenemy

 

Освен вече споменатата новина, че прогнозите в сайта на betenemy би трябвало да стартират в края на месец Август, от сайта обещават чисто нов дизайн на страницата и още подобрения. Надеждата е сайта на betenemy.com да се превърне в още по-приятно място за посетителите на сайта, които да извличат максимални ползи от престоя си в него. По този начин новите неща, които почитателите на betenemy.com могат да очакват много скоро стават няколко. Несъмнено новостите ще подобрят изцяло сайта на betenemy.

 

Заключение и финални думи

 

Хубаво е да има сайт, какъвто е betenemy.com, понеже ползите, които предоставя на посетителите са доста. Както видяхме, сайта на betenemy обхваща цялостно информацията от това кой букмейкър да изберете, през различни стратегии и начини на залагане, та чак до прогнозите, които се очакват в сайта. Това, несъмнено, прави betenemy предпочитано място за всеки любител на залозите. С всички тези прекрасни услуги, които екипът на betenemy предоставя, отличната оценка за работата, която се върши е напълно заслужена. Но каквото и да кажем, най-ясна представа всеки от вас може да си направи като посети и сам се убеди в това, което предлага сайта betenemy.com!

share

Вашият коментар