Посетете Свиленград онлайн

Пълен справочник на Хотели, Ресторанти и Казина в Свиленград

Всички обичат марката Adidas

Популярният бранд Adidas е всъщност дизайнер и производител на спортни облекла и принадлежности с местоположения в Германия. Основана през 1948 година, мултинационалната компания се е превърнала във водеща търговска марка за всеки спортист, желаещ да закупи практични дрехи или аксесоари. 

Ако някога се наложи произволен човек да избере марка за спортни стоки, никое друго име не идва на ум освен великият Adidas. Хората обичат бранда, тъй като той предлага широка гама от артикули, които са подходящи, както за обикновеният потребител, така и за професионалните спортисти. 

Независимо дали играете футбол, баскетбол или тенис това е вашата спортна екипировка. Ето затова днес ще ви представим едни от основните причини, поради които марката придобива своята огромна популярност, която изглежда продължава да се разраства с всяка изминала година.

 

Стремеж за величие

Още от самото си начало целта на немската компания е била да бъде най-голямата марка за атлети в световен мащаб. Именно поради това всичко, което правя е вкоренено точно в спорта. Този ангажимент започва още от основателят Адолф Даслер. Неговата мотивация бе да подобри представянето на  всички спортисти.

Единственият начин за постигането на това обаче е чрез употребата на висококачествени продукти, а Adidas са повече от перфектни за тази работа. За всичките тези години фокусът им не се е променил и не изглежда, че ще се промени. Без съмнение компанията произвежда най-добрата стока за всички видове нужди.

Освен спортното си облекло е напълно възможно да срещнете и други предложения, като часовници, очила и обувки. При обувките си за бягане, те внедряват специална технология, осигуряваща максимален комфорт и по този начин печелят самочувствие отново в друг сектор на спортиста.

 

Незабравимо лого

Несъмнено трите ивици са едни от най-емблематичните изобразявания на търговска марка в света. Независимо дали украсяват чифт долнище на анцуг или горнище те правят продукта разпознаваем и забележим. Въпреки че и големият съперник Nike разполага със свое лого, то не е толкова голямо колкото на Adidas.

По отношение на брандиране те определено са с пълно надмощие. Логото издържа изпитанието на времето и почти не се променило през целият си живот, което от своя страна показва професионализма и отдадеността на екипа.

 

Непрестанна иновация 

Реално погледнато играчите, треньорите и дори любителите обожават да носят техните предмети. Немският производител винаги е бил новатор, когато става въпрос за проектирането, както и осигуряването на функционални одежди и съоръжения за специфичните изисквания на професионалистите.

Типичен пример за това можем да дадем със следните изобретения :

  • Обувки изцяло отпечатани с помощта на 3д принтери.
  • Маратонки създадени от рециклирана пластмаса намерена в океана.
  • Изработването на еднослойни обувки за спорт.

Тези постижения от своя страна доведоха до появата на някои нови творения, които оставиха феновете без дъх. Наред с новостите не закъсняха и различните отличия относно иновативните дизайни и стилове. Любовта на хората към тази марка направи компанията един от най-големите спонсори на водещи спортни събития.

 

От къде да си поръчаме желаният артикул ?

Със сигурност са малко хората, които не разполагат с нито един продукт на немският гигант. Ако евентуално сте един от тях, не се безпокойте, тъй като винаги може да се присъедините към голямото семейство. 

Посещавайки онлайн магазина – dress4less.bg, вие ще разполагате с чудесната възможност да заредите гардероба именно с него. Богатият им каталог е обсипан с всякакви видове брандове, включително и Adidas. Качеството е превъзходно добро и напълно автентично, така че няма за какво да се тревожите.

Осъществяването на поръчка се извършва практично, като единствено е нужно да маркирате желаният от вас обект и след това да предоставите информация за доставката. Тя от своя страна се извършва в рамките на няколко дни. При нуждата от помощ се свържете директно с тях на предоставените телефони. 

share

Вашият коментар